Forbehold
Der tages forbehold for tryk-/tastefejl samt for udsolgte og udgåede varer.

Ordrebekræftelse
Alle sendte ordrer i e-butikken bekræftes automatisk til den e-mail adresse du opgiver når ordre sendes.

Priser
Alle priser angives inklusive moms, afgifter, told m.m.

Betaling
Du kan betale med:
-Kreditkort
Der pålægges  kreditkortgebyr med alle kort typer.
-Bank overførsel til vores konto Danske Bank: 3216-3216720040 (vil være gældende i 10 dage fra ordre-dato, herefter annulleres ordren automatisk)
-Kontant ved afhentning (bestilles direkte på web-shoppen og aftales en tid)
-ViaBill Faktura (Med en ViaBill Faktura betalingsløsning på ens web-shop giver man private danske kunder muligheden for 14 dages gratis kredit og lov til at se sine varer inden betaling bliver trukket fra sin konto. Der foretages et kredittjek på kunden, hvis transaktionen bliver gennemført betaler kunden DKK 10,00 i et administrationsgebyr herfor.
-Opkræves via EAN nr. (det muligt at købe på kredit hvis du bestiller fra Kommunale, Statslige eller Amtslige – institutioner.) Bestillingen foretages ved at der som betalingsmetode vælges : Opkræves via EAN nr.

Levering
Dag til dag hurtig levering!
Fragtpriser:
GLS pakkeshop 45,-
GLS til private adresse, dør til dør levering 55,-
GLS til firma adresse, dør til dør levering 38,-
Afhentning lager Nyborg er gratis (se mere nedenfor under Afhentning)

Fragtfrit ved ordrer over kr. 600,- (inkl. moms) gælder forsendelser til DK.

Ved levering på Færøerne/ Grønland/ Europa og 3. lande:
0>2 kg.  kr. 90,00 (sendes med Post Danmark som brev)
2>5 kg. kr. 319,00 (sendes med Post Danmark som pakke)
5> kg. kr. 465,00 (sendes med Post Danmark som pakke)

Afhentning
Det er mulig at bestille varer over Internettet og afhente varer på vores adresse i Nyborg, blot man angiver en afhentnings tid og vi bekræfter om det er OK, så vi kan have dem klar når du kommer. Man skal altid forudbestille via webshoppen, og aftales en afhentnings dato/ tid inden afhentning. Man kan ikke købe/ afhente en vare uden en forudbestilling på hjemmesiden.

Leveringstid
Modtager vi bestillingen inden kl. 14:30 mandag-torsdag og fredag kl. 13:30, sender vi varerne samme dag hvis man benytter kreditkort, forudsat at varen er på lager.
Ved forudbetaling til vores konto afsendes varerne når betalingen er registreret.

14 dages returret
I henhold til købelovens afsnit omhandlende fjernsalg, gælder der for alle privatpersoner at vi yder 14 dages fortrydelsesret, gældende fra den dag du modtager din vare.
Der skal altid rettes henvendelse via kontaktformular vores kundeservice inden en vare returneres.
Vi ombytter, og tager gerne varer retur, men det skal ske inden for 14 dage. ASAP.
Ved returnering af en vare/fejlkøb skal den være ubrugt og pakket forsvarligt i den leverede emballage.
14 dages fortrydelsesret, gældende fra den dag du modtager

Når du returnerer en vare, fordi du har fortrudt købet, skal du selv betale fragtomkostningerne.

Du skal inden 14 dage fra modtagelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen skal gives ved kontakte os via kontaktformular, samt ved at benytte standardfortrydelsesformularen. I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret.
Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette.

Varens stand, når du sender den retur
Ved returnering af en vare skal denne være ubrugt, intakt og i original emballage. Dette forudsætter at de returnerede varer skal være i væsentlig samme stand og mængde som du modtog den og ikke er beskadiget.
Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord – du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik, men du må ikke tage den i egentlig brug
Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

Hvornår tager vi ikke varen retur?
I nogle situationer kan vi ikke tage varen retur.
Vi tager ikke varen retur, hvis den har været brugt!
Dette gælder bl.a. e-cigaretter, e-væsker, cigaret rullemaskiner (må ikke indeholde rester af tobak, og lugte af tobak) og lignende…

Tilbagebetaling af købsbeløbet
Hvis du fortryder dit køb, får du det beløb du har indbetalt til os, tilbage (ekskl. forsendelsesomkostninger og kreditkortgebyr). I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet.
Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, undtagen betalingsgebyr og leveringsomkostninger (heller ikke ekstra omkostninger som følge af dit eget valg af en anden leveringsform end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling direkte til det anvendte kort eller ved en kontooverførsel, hvis du har betalt med faktura, derfor altid oplys kontonr. hvis der skal tilbagebetales penge.
Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur.

Hvis du fortryder købet, skal varen sendes til:
BENEFIT
Aldershvilevej 1 kld.
5800 Nyborg

Du kan også fortryde købet ved at give tydelig meddelelse og aflevere den personligt på ovenstående adresse.
Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav.

Hvis du fortryder købet og lader din pakke gå retur, vil du blive pålagt en fragt omkosning som vil blive fratrukket varekøbet.

STANDARD FORTRYDELSESFORMULAR FINDES HER:

VED HANDELSKØB ER DER INGEN FORTRYDELSESRET FOR ERHVERVSDRIVENDE.

Reklamationer
Reklamation angående fejl og mangler skal meddeles os inden rimelig tid efter varens modtagelse.
Hvis den leverede vare er forkert eller fejl-leveret skal du via e-mail kontakte os inden returneringen. Oplys dit fakturanummer og årsagen til dit ønske om at returnere varen i din e-mail. Afvent svar fra os.

Som forbruger har man 2 års reklamationsret, hvilket betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Dette betinger selvfølgelig at reklamationen er berettiget.

Er der yderligere reklamationsret eller garanti vil det fremgå særskilt af fakturaen.

Ved et handelskøb gælder 12 måneders reklamationsret fra oprindelig fakturadato. Ombytning eller reparation medfører ikke, at der løber en ny 12 måneders reklamationsperiode.

For procedure under reklamationer følger vi Købelovens § 78.

Skade på produktet som skyldes betjeningsfejl, håndteringsfejl, vedligeholdelses mangel, modifikationer eller groft misbrug fra brugerens side, er ikke dækket af reklamationsretten. Herunder hører også ændring af tilført strømstyrke til enhver relevant komponent, eller hvis tandhjul som skubber tobakken fra magasinet ned i spiralen ikke virker mere pga. overfyldt tobak beholderen, og presset tobak for hårdt mod maskinen, eller mangel af vedligeholdelse (rensning af tobak beholderen/ tandhjul, spiralen og spiral røret, afstøvning af motorrummet)  eller forkert håndtering/ brug af dårlige materialer (filterpapir, tobak osv.) så cigaretten taber gløden osv. (relateret med elektrisk cigaret rullemaskine).
Angående med det se mere her:
FAQ
Elektrisk Cigaret Rullemaskine Support

Reklamation og varereturnering
Ved fejl, mangler eller evt. udeblevne leverancer bedes henvendelse rettes gennem “Kontakt” .
Returner varer ikke før konsultation og kontakt med os!

Speciel bemærkning vedr. Elektrisk Cigaret Rullemaskine:
Hvis den skal returneres til gennemtjek skal den være komplet samlet og intakt som i oprindelig tilstand, totalt renset indvendigt, udvendigt og specielt omkring vitale funktions dele, som angivet under Elektrisk Cigaret Rullemaskine Vedligeholdelse.

NB: vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav. Returnering kan også ske ved at nægte modtagelse. Kopi af faktura, registreringsnummer og kontonummer for bankkonto hvortil refusion kan foregå,vedlægges retur forsendelsen eller sendes pr e-mail.

TILBAGESENDTE VARER, SOM IKKE INDEHOLDER FEJL
Ved tilbagesendelse af defekte eller forkerte varer til os, hvor fejl eller defekt, defineret og angivet af kunden ikke konstateres, eller hvis årsagen er mangel af vedligeholdelse, vil varen blive tilbagesendt til kunden inklusiv et testgebyr.

Testgebyret er kr. 400 pr. time inkl. moms. Testgebyret beregnes på baggrund af tid forbrugt i forbindelse med test og fejlsøgning.

Medsendes der tilbehør, skal antal og produktbeskrivelse medfølge. Medfølger der tilbehør, som ikke umiddelbart fremgår på det medsendte antal og produktbeskrivelse, kan vi ikke gøres ansvarlig for eventuel bortkomst af disse effekter.

Varer bør returneres med en fakturakopi, hvor købstidspunktet for det reklamerede produkt fremgår, da varen ellers vil blive henlagt indtil der foreligger fakturakopi og evt. fejlmeddelelse på produktet.

Varer der ikke indgår under reklamationsretten og som modtages uden forsvarlig emballage, vil blive omemballeret og der vil blive et opkrævet et beløb svarende til vores udgifter til nødvendig og forsvarlig emballage.

Transportskader
Ved transportskader skal du selv som modtager rette henvendelse til transportselskabet (Post Danmark).

Bemærk venligst – reklamation over beskadiget pakke!
Hvad gør De, når De modtager en synligt beskadiget pakke?:

Når De har fået, eller er ved at modtage en beskadiget pakke, har De 2 muligheder, afhængigt af afleveringsmetode.

1. De kan nægte modtagelse af pakken, så vil Post Danmark afklare et evt. erstatningsspørgsmål med afsender.

2. Har De modtaget pakken skal De starte en reklamation ved Post Danmark. De skal reklamere over pakken inden for 24 timer fra modtagelse af denne. De skal beholde alt emballage fra afsenderen og tage pakken til det nærmeste posthus. Ved posthuset skal De aflevere pakken til Post Danmark medarbejderen med henblik på reklamation. Pakken skal sendes til “Post Danmark Reklamationsafdeling” med samme pakkenummer, som denne blev afsendt med. Ved eventuelle spørgsmål, kontakt venligst Post Danmarks kundeservice på 70 70 70 30.

Hvad gør De, når De modtager en ikke synligt beskadiget pakke?:
De skal straks når De opdager skaden, starte en reklamation ved at kontakte Post Danmarks kundeservice på telefon nummer 70 70 70 30. Vi gør opmærksom på, at der skal reklameres inden 7 dage fra modtagelse af pakken.

Brugsanvisninger
Nogle produkter leveres med Engelsk brugsanvisning, eller henviser til en hjemmeside/ link hvor du kan downloade de nødvendige oplysninger. I dette tilfælde bliver det oplyst på hjemmesiden under relevant produkt.

Billigste priser med garanti
Hvis du ser en af vores konkurrenter sælge en vare billigere end os, kan du naturligvis købe den til samme lave pris hos os. Tjek mere her…

Hvilke Personlige Data om Kunden Gemmes
Butikken gemmer kun de oplysninger, der er nødvendige for at gennemføre din bestilling – herunder navn, adresse, e-mail og hvilke varedata, som vedrører dig. For fortsat at kunne yde kundeservice opbevares denne information i en sikker database hos os. Alle oplysninger bliver behandlet strengt fortroligt og vil aldrig blive brugt til uopfordret reklame samt videregivet til tredjepart.

Praktiske links
Forbrugerstyrelsen
Forbrugerinformation
Forbrugerrådet
Net-Tjek

BENEFIT
Aldershvilevej 1 kld.
5800 Nyborg
CVR: 20213582

Tilbage til toppen