Hvad er en e Cigaret?

Ny revolution i alternativ rygning. Den er simpelthen kommet til at blive, og du kan nu skønne dit helbred og spare mange penge hver dag.
En e Cigaret er forkortelsen for en elektronisk cigaret. En elektronisk Cigaret er faktisk en anden elektronisk version af en almindelig cigaret. Den består af et batteri, en forstøverenhed, en væskebeholder og eventuelt et mundstykke. Der findes eCigaretter som ligner en almindelig cigaret, men som altså består af ovenstående dele.

En elektronisk cigaret med nikotin er på altså en super besparelse, hvis du gerne vil spare penge. Men ikke kun det! Det  er ligeledes en fremragende måde og at undgå meget forhøjet risiko for lungekræft og rigtigt mange andre alvorlige sygdomme. Hvis man ryger e cigaret med nikotin i rygevæsken, får man det stof, som hjernen skal bruge, for at tilfredsstille eller nedsætte behovet for nikotin, og det er muligt så efterhånden mindske mængden af nikotin i e-væsken. Endelig resultat er at hjernen er afvænnet, og man kan ryge 0 pct. (nikotinfri e-væske uden nikotin dvs. nikotinfri damp) bare for at holde vanen, eller stoppe helt med at ryge hvis du følger dig klar til det!

En ecigaret stiller din lyst ligesom en normal cigaret. Der findes ca. 4000 forskellige tilsætningsstoffer i en standard cigaret. Flere af dem kan være kræftfremkaldende og de er skadelige. Her kan du se mange fordele med en el. cigaret. Der er hverken kræftfremkaldende stoffer, giftige tilsætningsstoffer eller tjære  i en el. cigaret. Du inhalerer og puster ud almindelig damp, og ikke rigtig skadelig røg. Den damp er ikke noget der sætter sig i tapet, loft, tekniske udstyr. møbler  osv. Det betyder at du kan uden problemer bruge den indendørs.

Er det muligt at købe e cigaret med nikotin?

Man kan købe e væske til ecigaret med nikotin, hvis du gerne vil prøve det af. Du kan også ryge din elektroniske cigaret uden nikotin.
Ved begge valg er der både fordele og ulemper! At dampe e-cigaretter er meget billigere i forhold med at ryge normale standard cigaretter. Du bliver helt sikker meget overrasket, hvis du sammenligner priser på el. cigaretter i forhold til traditionel cigaretter. Udgifter ved at dampe ecigaret er selvfølgelig meget mindre.

Man kan også ryge på en elektronisk cigaret uden nikotin. På den måde får man fornemmelsen af at ryge samt smagsoplevelsen. Det er derfor rygere ser ecigaretten som et fantastisk valg ved rygestop. Man kan f.eks. starte med normal eller lille mængde af nikotin, og gradvist dvs. efterhånden købe rygevæsker med mindre og mindre nikotin indhold,  indtil man til sidst ryger på en e væske uden nikotin. På den måde oplever du et smertefrit rygestop uden besvær og gener, eller du fortsætter med at ryge, bare med en meget sundere og billigere alternativ.

En af e cigaret fordele er at rygerne stadig får fornemmelsen af at ryge, bare uden at inhalere de ca. 4.000 kemiske skadelige og toksiske stoffer, som normalt findes i en klassisk cigaret. Fordelen er også i at rygerens omgivelser heller ikke er udsat for de skadelige stoffer, eftersom en eCigaret hverken lugter eller ryger, fordi det som ud åndes faktisk er almindelig damp som hurtigt forsvinder i luften, lugter ikke, og dermed hverken irriterer andre som findes i omgivelse eller sætte sig i tøjet, møbler, væg, gardiner osv.

Forbruget af elektronisk cigaret er meget vokset. Nu har det stabiliseret sig på ca. 50% vækst om året mange steder. I mange lande ifølge statistik er 5 pct. af rygerne skiftet til e cigaretter. Der forventes i 2013 at det bliver 7 pct.

Det er billigere at dampe en elektrisk cigaret i forhold med at ryge an almindelig cigaret. Det kan se ud som om prisen på en e cigaret er høj, men man sparer mange penge når du køber e cigaretter sammenlignet med en normal cigaret. Det er fordi der er pålagt flere dyre afgifter på dem, og når du køber e-cigaretter slipper du det med en fordel.

Du kan bruge en el. cigaret med børn til stede, fordi E cigaretten ikke indeholder giftige stoffer. Så den ikke er skadelig for dig eller andre. Selvom der er børn til stede og andre mennesker for eksampel i bilen, på legepladsen, i hjemmet… osv., må du gerne bruge den og med god samvittighed.

Fakta om e cigaret

  • Forbuget af elektronisk cigaret er meget vokset. Væksten er nu stabiliseret og er ca. 50 pct. om året mange lande.
  • El. cigaret uden nikotin er faktisk ligeså god som damp cigaret med nikotin. Det handler om smag.
  • E-cig. uden nikotin kan nydes endnu bedre, og med fordel.
  • En eCigaret er en elektronisk cigaret som er et alternativ til de standard, usunde og kræftfremkaldende toksiske cigaretter.
  • En elektronisk cigaret,  damp cigaret eller elektrisk cigaret, er et nyt innovativt alternativ til de normale cigaretter.
  • I dag er e-cig. tætteste man kommer på en rigtig og troværdig rygeoplevelse, og uden de dårlige følger.
  • Du kan sagtens bruge elektrisk cigaret med børn til stede. (Den indeholder ingen giftige stoffer, hverken for dig eller andre, så du kan med god samvittighed bruge den selvom der er børn tilstede.)
  • Eftersom det handler om et alternativ til en standard cigaret, og e-cigaret yder mange former for hjælp, er størst sandsynlighed for at rygestop vil lykkes for dig, sammenlignet med andre rugestop produkter.
  • Ingen brandfare, eftersom e cigaret er 100 pct. elektrisk, så der er ingen risiko for brandfare.
Tilbage til toppen