Hvad er en e Væske?

Så du kunne anvende en e cigaret, skal der bruges en stof som danner damp ved opvarmningen. Den komponenten anvendes til genfyldning af hylstre beholder, clearomizere, EGO CE4 clearomizer, kapsler som der findes i elektroniske cigaretter og e piber. Den komponent eller stof er e væske, som også kaldes rygevæske, smoke juice, e-juice, e liquid, e damp… osv. Den har mange forskellige navne, men det betyder det samme.

I en e væske findes der slet ikke stoffer som fremkalder kræft og allergi. Når du damper på en elektronisk cigaret, og ved at kvitte normale usunde cigaretter, skåner du både dig selv og dine omgivelser for over 4.000 usunde skadelige toksiske og giftige stoffer som findes i klassik normal cigaret. Risikoen for en blodprop er også nedsat med ca. 50 pct. Anden vigtig ting er at du ligeledes sparer mange penge, når du går over til elektroniske cigaretter. Du oplever ikke ubehagelige abstinenser eller rygeafvænninger ved nedtrapningen på denne måde, som er meget vigtigt ved en rygestop. Du kan starte med e væske med nikotin i styrke som kan være: 36 mg, 24 mg, 18 mg, 16 mg, 6 mg og så efterhånden mindske nikotin indholdet helt ned til 0 mg (ingen nikotin indhold), og kun ryge dvs. dampe e væske med forskellige aroma uden nikotin i.

Hvis du ønsker det, kan en ecigaret smage af tobak, men du kan også fylde VPG (rygevæske) med andre forskellige smag former.  Rygere er normalt vænnede til at en tobak smag hos en standard cigaret, men alligevel de fleste erfarne rygere som også kaldes e-dampere har erfaret at tobak smag ikke behøver være eneste alternativ. De fleste kombinerer og bruger ecigaret e væske med flere forskellige smag, og skifter dvs. damper dem efter ønske.

Alle vil gerne spare penge da der bruges masser af dem på tobak og cigaretter, så en e cigaret med nikotin er en perfekt løsning, samtidig med at du undgår risiko for lungekraft og mange andre alvorlige sygdomme. Når du damper en ecigaret med nikotin i væsken, hjernen får nødvendig stof som tilfredsstiller behovet. Du har mulighed for at langsomt nedtrappe mængden af nikotin i e-væsken. Endelig resultat er at hjernen er afvænnet,  og til sidst kan du dampe e-væske uden nikotin kun for at holde vanen, hvis du vælger det.

Er det lovligt og kan man købe e væske med nikotin i Danmark?

Medierne har skabt en hele del misforståelser vedr. emnet. Det er helt lovligt at forhandle og sælge e-cigaretter i Danmark. Der findes alligevel nogle forhandlere som sælger  e væsken med nikotin, selvom det ikke er tilladt i Danmark!
Pga. manglende markedsføringstilladelse, er det det ulovligt at forhandle og sælge e cigaretter og e væske med nikotin.
Nogle firmaer og forhandlere ignorerer forbuddet bevidst, og andre har en sag kørende med lægemiddelsstyrrelsen og sælger fortsat e væske med nikotin imens.

Det vigtigste er at du bruger E-væske af den bedste kvalitet. Millioner af mennesker i hele verden anvender e cigaretter uden nikotin. Det er væsentlig sundere, og på den måde er meget lettere at blive permanent ikke-ryger, og kvitte cigaretter, eftersom nikotin i en E-Cigaret resulterer at du er afhængig af den, da den skaber afhængighed.

Når du begynder med at dampe e cigaretter oplever man nogle gange “krads” i halsen, og du kan hoste lidt i starten, ligesom du har oplevet i starten af rygning af almindelige cigaretter. Det kan kræver lidt tilvænning og der kommer bedre fornemmelse til sidst. Den producerer omtrent samme mængde røg – måske endda lidt mere – end en normal cigaret. E cigaret skaber ca. samme mængde (faktisk endnu mere) røg, dvs. damp som en normal cigaret, med den samme konsistens så du kan lave røgringe “tricks” 🙂

Når man damper på en e-cigaret, kan der ske at man bliver tør i mund og hals, hvilket er helt normalt. Det er pga. dampvæske binder fugt til sig. Det hjælper hvis evæske indeholder vegetabilsk glycerin i høj grad.

E væske Tips!

Køb en e juice i god kvalitet, og få en god rygeoplevelse. Prøv forskellige smagsvarianter og forskellige e juice aromaer, for at finde den bedst passende til dig, eller bare for at skifte og kombinere dem. Der fremstilles mange forskellige e juice aromaer. Tobaksmagen eller aroma minder mest om almindelig normal cigaret smag dvs. aroma, og e-cig. nybegyndere starter med den smag. Eftersom der findes mage forskellige e væske smag som f.eks. tyggegummi, kirsebær, hindbær, vingummi samt frugtsmage som æble, rom melon, karamel, piña Colada, pære, vanilje, Coca cola, sliksmag som lakrids, jordbær og forskellige kaffesmage…osv. kan man også vælge flere andre passende smag. Man kan købe e juice både uden nikotin og med nikotin, efter ønske og behøv. E cigaret er blevet meget populær, så er udbuddet også vokset og er større og større.

Det er meget vigtigt at fylder e juice af god kvalitet på din elektroniske cigaret. Køber du en e-juice af dårlig kvalitet, er pengene enten spildt, eller også damper du noget du egentlig ikke bryder dig om. Du spilder dine penge hvis du køber e-juice i dårlig kvalitet, fordi du kommer til at dampe noget du ikke kan lide. Det bliver så måske årsagen at du vender tilbage til de normale cigaretter igen, og det ikke er formålet med en e cigaret og e væske.

Tilbage til toppen